Plaže

 

Bibinjske uvale odlikuju se lijepim i prostranim plažama koje predstavljaju najznačajniju atrakciju i najvrjedniji element bibinjske turističke ponude. Sve plaže Bibinja su u mjestu, komunalno uređene sa svim potrebnim sadržajima.

Okrenute zadarskim otocima, prekrivene glatkim oblucima što ih stoljećima oplakuje more, bibinjske su plaže dah Dalmacije u malom. Dok se budete lijeno okretali pod suncem, plaže će vas mazno uvući u svoju toplinu, dok se ne sljubite s morem. Ona je tek jedna od plaža na kojima možete istražiti sebe i Bibinje. 

Plaža Punta Rožica je glavna bibinjska plaža, a nalazi se u Starom selu.  Šljunčana je, sa betonskim sunčalištima. Opremljena je tuševima i kabinama   za presvlačenje.

Plaža Na škaljici nalazi se uz vanjski dio lukobrana uvale Jaz, na nju se nastavlja Šulterova vala koja je pravi raj za djecu. Ako krenete prema sjeveru naići ćete na uvalu Karabana koja vodi sve do Dva mosta, nakon njih na red stiže Lipauska - bibinjska ljepotica koja svojim pjeskovitim dnom privlači mnogobrojne goste ali i mještane.

Plaža Punta nalazi se na istočnom kraju Bibinja uz Marinu Dalmacija. Plaža je šljunkovita, u blizini se nalazi restoran, caffe-bar te igrališta za odbojku na pijesku na kojem se održavaju odbojkaški turniri koji privlače veliki broj gledatelja.

 

RSS
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
Plaže
 
 
Powered by Phoca Gallery
2011 Plaže. Sva prava pridržana
Powered by Joomla 1.7 Templates